Ποιότητα και εγγύηση

Καμβάς 100% βαμβακερός


.Για τους πίνακές σας χρησιμοποιούμε τα πιο ακριβά υλικά . Εκτυπώνουμε πάνω σε 100% βαμβακερό καμβά ευρωπαϊκής προέλευσης. Η υψηλή ποιότητα του συγκεκριμένου καμβά συντελεί στο να μείνει αναλλοίωτος για πάρα πολλά χρόνια. Μεγάλα και επώνυμα μουσεία χρησιμοποιούν μόνο αυτό το υλικό.


Χρώματα εκτύπωσης


Τυπώνουμε στο καλύτερο plotter για το 2010 τον Canon IPF 8300 με τα 12 χρώματα εκτύπωσης. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό,με υψηλής ποιότητας απεικόνιση και εξαιρετική απόδοση που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.


Ξύλινο τελάρο


Ξύλο από πεύκο ειδικά επεξεργασμένο σε βέργες από το κορυφαίο ευρωπαϊκό εργοστάσιο “SOEN ” στο Βέλγιο.Η πολυετής πείρα του παλιού αυτού εργοστασίου εγγυάται ότι ο πίνακάς σας θα έχει απεριόριστο χρόνο ζωής χωρίς στρέβλωση.Όλοι σχεδόν οι ανταγωνιστές μας χρησιμοποιούν κινέζικα τελάρα πολύ χαμηλής ποιότητας και τιμής.


Εργασίες παραγωγής


Όλες οι εργασίες εκτύπωσης,τελαρώματος και φινιρίσματος γίνονται στο χώρο μας, στο εργαστήριό μας από ειδικευμένο τεχνίτη κορνιζά. Έτσι το τελικό προϊόν είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης έτοιμο να διακοσμίσει τον τοίχο σας.


Συσκευασία


Δίνουμε μεγάλη προσοχή στη συσκευασία του πίνακά σας. Χρησιμοποιούμε πλαστικό προστατευτικό υλικό με φουσκάλες αέρα και τοποθετείται μέσα στο κουτί από χοντρό χαρτόνι. Έτσι ο πίνακας θα φτάσει στα χέρια σας ακέραιος. Κάθε συσκευασία πίνακα από καμβά περιλαμβάνει ένα δωρεάν σετ από γατζάκια για τον τοίχο.


Εγγύηση


Εγγυόμαστε για την άριστη ποιότητα και εκτύπωση της δικής σας φωτογραφίας σε καμβά. Δίνουμε 100% εγγύηση με επιστροφή όλου του ποσού, ή αλλαγή του πίνακα αν δεν είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Με κάθε πίνακα έχετε και το πιστοποιητικό γνησιότητάς του που δηλώνει το τύπο το κωδικό και τη ποιότητα του κάθε υλικού που χρησιμοποιήσαμε.Κι’ αυτό γιατί θέλουμε να έχουμε ενθουσιασμένους φίλους και πελάτες που θα μας συστήσουν ανεπιφύλακτα για την υψηλή ποιότητα  δουλειάς μας.


Έχετε κάποια απορία; Τηλεφωνήστε μας τώρα, στο 2310.420.215, ή χρησιμοποιήστε τη φόρμα Επικοινωνίας και θα σας τη λύσουμε ΑΜΕΣΩΣ!
Γραφτείτε στο newsletter και κερδίστε έναν καμβά 40x30 εκ. δώρο!
κατασκευή ιστοσελίδων firebit